BALIKESİR / ALTIEYLÜL - BURHAN ERDAYI ANAOKULU

Nis

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Nisan ayında yaş grubuna uygun "Atasözlerimizi Etkinliklerle Anlatalım" faaliyetleri gerçekleştirildi.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında okulumuzda çocuk şenliği gerçekleştirildi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı anaokulumuzda coşkuyla kutlandı.

Nis

Bakanlığımız tarafından başlatılan Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Mart ayı etkinlikleri kapsamında etkileşimli kitap okuma yönteminde belirlenen bilinmeyen kelimelere yönelik Söyle-Çiz etkinliği gerçekleştirildi. Düşün-Bul, Uyaklı Kelime Söyle, Eş/Zıt Anlamlı Kelimeyi Söyle etkinlikleri yapıldı. İstiklal Marşımızı Güzel Okuma etkinlikleri gerçekleştirildi.

Mrt

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ YILDÖNÜMÜ OLMASI MÜNASEBETİYLE ,OKULUMUZDA ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER DÜZENLENDİ.SINIFLARDA BUGÜNÜN ÖNEMİ İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRİLMEDE BULUNULDU.OKUL PANOSU HAZIRLANARAK  GÜNÜN ANLAM VE ÖNEMİNİ İÇEREN ÇEŞİTLİ YAZI VE GÖRSELLER ASILDI.BU BÜYÜK ZAFERİN YILDÖNÜMÜNDE ŞEHİTLERİMİZİ SAYGI VE MİNNETLE ANIYORUZ.

Şbt

Bakanlığımız tarafından başlatılan Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Şubat ayı etkinlikleri olarak okullarımızda deyimler, atasözleri, tekerlemeler ve şarkılar konusu işlendi.

Şbt

Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü'nün hayata geçirdiği "Yüz Yüze 100 Çocuk Oyunu"  projesi kapsamında öğrencilerimiz geleneksel çocuk oyunlarıyla buluşuyor.

Ock

Burhan Erdayı Anaokulu olarak tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize iyi tatiller dileriz.

Ock

Gereksiz Harcanan Enerji Kaybedilen Emektir. Anaokulu olarak Enerji Verimliliği Haftası etkinliklerimizi gerçekleştirdik.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Sayın Dr. Ögr. Üyesi Çocuk Kitapları Yazarı Nihan TEMİZ hocamız ile zoom üzerinden söyleşi de buluştuk. Kitaplarla neler yapabileceğimizden söz ettik, kütüphanelerin hem bilgi hem de yaşam merkezi olduğunu konuştuk. Çok keyifli ve verimli geçen söyleşi için hocamıza teşekkür ederiz.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Eğitimci Yazar Gülay Ünal ve Dr. Öğr. Üyesi Güliz ŞAHİN okulumuzda öğrencilerimizle buluşuyor. Değerli misafirlerimizi aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında 8 Ocak Pazartesi saat 21.00'de Sayın Dr. Ögr. Üyesi Çocuk Kitapları Yazarı Nihan TEMİZ hocamız ile Zoom üzerinden öğretmenlerimize yönelik söyleşi düzenlenecektir. Tüm öğretmenlerimizin katılımından memnuniyet duyarız.

Ara

Balıkesir Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Pınar ONGÜN ve 4.sınıf öğrencileri okulumuza ziyarette bulundular. Öğrencilerimize el hijyeni ve ağız bakımı ile ilgili bilgiler aktarıp drama yaptılar. Değerli katılımları için çok teşekkür ederiz.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında ailelerin katılım sağladığı "Kitabın Kayıp Sayfaları" etkinliği gerçekleştirildi. Sayfaları olmayan kapağı olan iki kitap çocuklara gösterilerek fikirleri alındı. Bugün kitabın yazarlarının kendileri olacağı açıklandı. Sınıf 2 gruba ayrıldı. Çocukların fikirlerini resim yolu ile ifade ederek kendi hikayelerini oluşturmaları sağlandı.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında "Sessiz İnsanlar Evi" etkinliğini aile katılımı ile gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz sınıf ve okul kütüphanesinde nasıl davranılması gerektiğini, uyulması gereken kuralları öğrendi. Kitapları incelediler. Kaplumbağa kurabiyeleri sınıfta öğrencilerimize ikram edildi.